Онучка легендарного американського співака та актора Френка Сінатри Аманда Ерлінгер показала незвичну фотографію свого дідуся. Це модне нині селфі.

Раніше так не фотографувались і те, що зробив Сінатра у 1938 році, можна вважати першим селфі в історії.

Як пише The Daily Mail, 4 грудня в Лондоні відбулася виставка знімків Френка Сінатри різних років. Серед них виявились фото, які раніше публікувалися, а також цілком невідомі фотографії. Виставка присвячена до сторіччя з дня народження американської зірки.

За словами Аманди Ерлінгер, Френк захоплювався фотографією, коли був молодим. Він багато експериментував і його ідея сфотографувати своє зображення в дзеркалі цілком у його стилі.

Читайте також: У Москві стартують курси з лікування за допомогою селфі-палиць

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Френк Сінатра записав понад 100 музичних композицій, більшість з яких стали класикою для романтичних пісень. Він один з найпопулярніших співаків в історії. Американець отримав дев'ять премій "Греммі" та одного "Оскара" за кращу чоловічу роль другого плану в кіно.