17 грудня в прокат виходить один з найбільш очікуваних фільмів року - "Зоряні війни: Пробудження сили" . З'явилось відео зі зйомок сьомого епізоду кіносаги, в якому виконавці головних ролей - Джон Бойега, Дейзі Рідлі, Оскар Айзек, Марк Хемілл - а також режисер Джей Джей Абрамс і продюсер Кетлін Кеннеді діляться своїми враженнями.

Дія сьомої частини "Зоряні війни: Пробудження сили" відбувається приблизно через 30 років після подій "Повернення джедая". Продовження представить нових головних героїв - Рей, Фінна і По Дамерона. Поряд з ними в сюжет повернуться і герої оригінальної трилогії - Люк Скайвокер, Хан Соло, Лея Органа і Чубакка.

Читайте також: Марку Геміллу заплатять за збереження секрету "Зоряних війн"

Перший епізод, створений Джорджем Лукасом, вийшов 25 травня 1977 року. Його бюджет був 11 мільйонів доларів, коли касові збори в світі досягли більше 337 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще