Сьогодні колишня верф в Амстердамі стала офіційним і улюбленим місцем тусовщиків. Серед арт-хаусної обстановки старих складів і нагромаджень контейнерів гостюють хіпстери і просто рядові туристи.

Про це пише novosti-n.org.

Це місце є одним з найпопулярніших тусовочних майданчиків Європи. І справжнім раєм для різних фотосесій.

Пам'яткою району є гігантський портовий кран, який останнім залишився в живих. Він був побудований компанією Hensen в 1951 році.

Кран був повністю демонтований і відреставрований. Після реконструкції, яка тривала три з половиною роки, його загальна вага збільшилася майже на сто тонн.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Конструкція була посилена, на ній з'явилися ліфти і нові приміщення - три номери, розміщені на висоті від 35 до 50 метрів над рівнем землі.

У апартаменти можна піднятися тільки на ліфті. Оздоблення кожного з номерів обійшлося в суму більше мільйона євро.

Читайте також: Екстремальний готель відкрили в горах Перу

Варто додати, що кран злегка повертається під впливом сили вітру, тому вид з вікна весь час змінюється. У спектр послуг готелю входить трансфер до Амстердама на приватному літаку, з наступною доставкою до готелю на лімузині. При бажанні, можна замовити персонального охоронця.

Задоволення жити в такому готелі коштує дорого - від 450 до 1600 євро за ніч.

Для тих, кому й цього недостатньо, господарі готелю пропонують всього за 85 євро стрибнути зі стріли на мотузці - з 90 метровим прольотом.