Роман Кутєпов, відомий журналіст "Громадське.ТВ" зняв все відбувається під будівлею Верховної ради в день приїзду віце-президента США Джозефа Байдена і створив незвичайний відеоролик.

"Крим прос ... ли, Донбас прос ... ли, і Україна прос ... ли через таких от ідіоток, які з плакатами за гроші стоять!" - кричала жінка під стінами Кабміну на мітингувальників Капліна, які розгорнули плакати "Baiden Go Home!" і "США - імперія зла". Студентам поруч, які хоч і теж прийшли на мітинг за гроші, такі написи не сподобалися, тому вони написали на зворотному боці плакатів патріотичні гасла", - описує Кутєпов в Facebook зміст свого фільму.

Читайте також: Порошенка висміяли за фразу "на Україні" (відео)

Нагадаємо, що 6 грудня з візитом в Україну прибув віце-президент США Джозеф Байден. Його приїзд викликав бурю обговорень в соціальних мережах.

Крім того, соцмережі також обурив інцидент з українським прапором біля будівлі ВР, який замінили на прапор США.Так, журналістка Тетяна Мокріді, пише, що розуміє, що це було зроблено згідно дипломатичному протоколу. Але в той же час дивується, навіщо потрібно було знімати прапор України, чому ніхто не додумався поставити другий флагшток для прапора іншої країни. "Застав дурня Богу молитися, він собі лоба розіб'є", - обурюється вона.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще