Болгарська ясновидиця Вагна вже давно попереджала про перемогу мусульманських екстремістів у Європі.

Таку інформацію оприлюднило видання The Daily Mirror.

У своєму пророцтві Ванга "бачила" тріумф халіфату та перемогу організації ІДІЛ. За її словами у 2016 році Європа стане центром страшних подій. Внаслідок безперервних воєн контент перетвориться на справжню пустку, а центром нової мусульманської держави стане Рим.

Ясновидиця попереджала, що війни у Європі триватимуть до 2050-их років, що зруйнує більшість держав європейського континенту та остаточно сформує новий державний устрій.

Читати також: ІДІЛ погрожують джихадом Китаю

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Також Ванга заявляла про криваві події та велику кількість загиблих від військових дій.

Нагадаємо, що більшість пророцтв Ванги дійсно здійснилися. Так, "болгарський Нострадамус" сказала наперед про терористичні акти в США 11 вересня, перемогу на виборах Барака Обами, а також найбільшу природну катастрофу останніх років − цунамі у Тайланді в 2004 році, яке забрало життя 230000 осіб.

Як відомо, зараз екстремісти ІДІЛ вже ведуть терористичні військові дії у Сирії та Лівії, які знаходяться поблизу Європи.