Італійське тюнінг-ательє Garage Italia Customs презентувало на автосалоні в Лос-Анджелесі незвичайний електрокар. Воно "одягнуло" хетчбек Fiat 500 в костюм імперського штурмовика із культової серії фільмів режисера Джорджа Лукаса "Зоряні війни".

Про це повідомляє Кolesa.

"Штурмовий" Fiat виконаний у чорно-білому екстер'єрі. На це дизайнерів надихнув зовнішній вигляд броні солдатів-штурмовиків із "Зоряних війн". Також автомобілю затонували вікна. Лобове скло також затягнули плівкою і воно стало схоже на візор шолома солдата. Стандартні диски замінили на чорні легкосплавні. Їх "обули" у шини лімітованої серії від компанії Pirelli.

Такий Fiat неповторний та існує в єдиному екземплярі.

Читайте також: Мексиканці створили 1400-сильний суперкар

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Салон також зазнав суттєвих змін. Сидіння перетягнули білосніжною і чорною шкірою з перфорацією. Частину деталей декорували алькантарою. Кермо виконане в такому ж монохромному форматі, як і передня панель. На пасажирській частині торпеди розмістили фірмовий логотип фільму Star Wars.

Технічні характеристики Fiat 500e не зазнали змін. На ньому встановлений 111-сильний електродвигун. Крутний момент складає 199 Нм. Батарея має об'єм 24 кВт. Її заряду вистачить, щоб подолати 140 кілометрів.