Дивна пригода сталася під час ранкового ефіру на гондураському телеканалі Teleceiba. Склянка з водою, яка стояла на столі ведучих, раптово почала рухатися.

Про це повідомляє Mirror.

Журналісти стверджують, що в їхній студії був привид.

За словами журналіста Карлоса Моліни, за мить до появи полтергейста по спині чоловіка пробіг холодок.

Колега ведучого, Пабло Запата, спочатку не повірив словам журналіста. Однак після перерви на рекламу він підтвердив, що не може пояснити цей містичний інцидент.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Офіційно заявляю, що це не жарт і не розіграш. Наші колеги заявили, що не брали в даному інциденті ніякої участі. Я впевнений, що ми маємо справу з надприродним явищем", - розповів Моліна.

Читайте також: Камбербетч спародіював видру і побив плюшевого ведмедя (фото, відео)

"Стіл був абсолютно рівним, рух склянки суперечить законам фізики", - додав журналіст.

У свою чергу, один з глядачів розповів про більш правдоподібну версію ситуації.

"Конденсат, який утворився на зовнішній стороні нижньої частини склянки, міг послужити мастилом при зіткненні зі скляною поверхнею. Саме тому стакан "поїхав", - повідав чоловік.