Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон вперше приміряла тіару "Вузлики кохання", яка раніше належала принцесі Діані - повідомляє Daily Express.

Прикрасу герцогиня одягла на зустріч принца Вільяма і 160 послів, верховних комісарів, британських та іноземних дипломатів, високопоставлених діячів торгівлі, телерадіомовлення, освіти й мистецтва.

Також туди завітали королева Єлизавета II, принц Філіп, принцип Чарльз та інші члени королівської сім'ї. Всього прийом відвідали 1500 гостей.

Вперше одягнути "Вузлики кохання" обранниця принца Вільяма повинна була на своє весілля, але тоді обрала іншу прикрасу.

Тіара була створена у 1913 році для королеви Марії, дружини Георга V. Вишукана прикраса перейшла у спадок її онуці Єлизаветі II, яка у 1981 році передала тіару принцесі Діані з нагоди весілля з принцом Чарльзом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Читайте також: В Англії почали продавати квитки на День народження королеви

Діана вперше одягла прикрасу в листопаді 1981 року на церемонію відкриття парламенту. Принцеса з'являлася у ній у Британії та за кордоном на низці заходів.

У 1996 році після розлучення з принцом Чарльзом принцеса Діана повернула "Вузлики кохання" Єлизаветі II. Тіара прикрашена перлинами і 19-ма діамантовими арками.