У Великій Британії сьогодні розпочинається продаж квитків на святкування дев'яносторіччя Єлизавети II. На офіційному сайті заходу повідомляють, що всього реалізують 25 тисяч квитків.

Про це пише lenta.ru.

"Урочистості відбудуться у травні 2016 року в Хоум-Парку королівського Віндзорського замку. У театралізованій виставі візьмуть участь півтори тисячі музикантів, танцюристів, співаків, відомих акторів та інших діячів мистецтв", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Зірка "Шерлока" Камбербетч отримав орден від британської королеви

Взяти участь у святі запросили військові оркестри та кавалерію із різних країн світу, у тому числі близько дев'яти сотень коней.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вартість квитків коливатиметься у межах 55-165 фунтів стерлінгів в перші три дні і 75-195 фунтів - 15 травня, коли святкування відвідає сама королева.

Нагадаємо, до свята наразі залишається 169 днів.

Єлизавета II офіційно найдовше править країною за всю історію Великобританії. 9 вересня в 17:30 за британським часом вона перевершила рекорд прапрабабусі королеви Вікторії за тривалістю перебування на троні, який становив 23226 днів, 16 годин і 23 хвилини.