Мішель Обама та відомий американський актор Джей Фароа записали спільний кліп, в якому заспівали про користь вищої освіти. Відеокліп має назву "Вступай до коледжу" (Go To College Music Video), він з'явився вчора на каналі Youtube CollegeHumor, та вже назбирав понад мільйон переглядів. За задумом авторів цього відео, це має спонукати американську молодь вступати до навчальних закладів та отримувати вищу освіту.

Читайте також: Барак Обама зізнався, що любить реп

Кліп починається з роздумів двох підлітків про своє майбутнє, один з них не хоче вчитися, і в цей момент вривається Джей Фароа та починає читати реп про студентське життя. До нього приєднується перша леді США і весело розповідає, як в свої часи вона вступала до Принстонського та Гарвардського університетів.

Це вже не перший випадок, коли дружина президента Обами бере участь в такого роду веселощах.

Так, нещодавно, Мішель Обама станцювала в Білому домі разом з відомими учасниками бродвейських мюзиклів, сталося це в рамках семінарів про виконавче мистецтві. Перша леді продемонструвала свої танцювальні навички разом з латиноамериканською співачкою і автором пісень Глорією Естефан під хіт "Конга". Після цього Обама сказала, що Бродвей є національним надбанням США.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще