У соціальній мережі пройшли альтернативні вибори мера російського міста Барнаула в Західному Сибіру.

Про це повідомляє The Daily Mail.

За результатами голосування в російській соцмережі, в якому взяли участь більше двох тисяч інтернет-користувачів, виграв блакитноокий кіт Барсик.

Домашній улюбленець адміністратора пабліку, в якому проходило голосування, обійшов шістьох своїх конкурентів, які також претендували на пост глави Барнаула.

Як з'ясувалося, інтернет-виборці вважають, що тільки кіт здатний управляти містом чесно, так як попереднього мера сибірського міста звільнили за підозрою в корупції. Тому близько 90% розчарованих барнаулівців проголосували за кота.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Дружба кота і собаки зворушила інтернет (фото)

Нагадаємо, у Швеції в суді внучка відсудила кота у своєї бабусі. Конфлікт виник через те, що старенька відмовилася повертати внучці тварину, яку взяла до себе на час хвороби дівчини. У результаті суд тривав п'ять років, і дівчина його програла. Але за рішенням Апеляційного суду, кіт все-таки повернувся до своєї законної власниці.