Голлівудська зірка Анджеліна Джолі зробила чергове тату на своєму тілі. Цього разу 40-річна акторка присвятила малюнок комуністам із Камбоджі, яких масово нищили у 70-х роках.

Про це повідомляє Daily Mail.

Фотографи помітили Джолі з новою тату на символічному кінофестивалі у Камбоджі. Саме там акторка і зробила татуювання. Воно виконано у чорному кольорі та присвячено Червоним кхмерам, проти яких скоїли геноцид.

Нове тату стало доречним ще й тому, що зараз акторка працює над фільмом про звірство у Камбоджі. Стрічка має вийти на екрани у 2016 році.

Зазначимо, що Джолі вже має на тілі кілька соціально-політичних тату. Тіло акторки прикрашають написи "Знай свої права", "Самосвідомість", а також католицький хрест.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Одна дитина зіркового подружжя Пітт та Джолі є родом саме із Камбоджі.

Читайте також: Екстремал зробив тату під час стрибка з парашутом (відео)

Нищення комуністів у Камбоджі відбувалося у 1975-1978 роках. Тоді червона партія була під забороною у країні. Під час тих подій загинули від 1 до 3 мільйонів людей.