Любителю гострих відчуттів довелось довго чекати сприятливої нагоди заради шокуючого фото на тлі розпеченої вулканічної лави.

Альпініст зі США Нік Хейлік разом зі своїм другом з Нової Зеландії Бредлі Емброузом здійснили сходження у жерло кратеру Бенбоу, діючого вулкану Амбрім в Океанії.

Мисливець за екстремальним селфі сім днів чекав миті лише заради фотографії, на якій він знаходиться всього в декількох десятках метрів від розжареної вулканічної лави.

Читати також: Через виверження вулкану Етна заборонили польоти (фото, відео)

За словами Хейліка, заради екстремального селфі він навіть переночував у 200 метрах від жерла кратера, що вважається надзвичайно небезпечним через сильні випаровування токсичних газів та дуже високу температуру.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Його колега − 44 річний канадійський екстримал Джордж Коуроніс також опублікував фото та відео із жерла кратера Амбрім, підписавши свою фотографію "Коли звичайні селфі недостатньо екстремальні".

Як відомо, через підвищену токсичність вулкану, 95% всіх опадів на острові є кислотними. Як наслідок, на острові Вануату немає води, придатної для вживання.