3-річна Ліла Каліс зі США демонструє дивовижну техніку проходження поворотів на невеличкому дитячому автомобілі.

Дівчинка вміє на високій швидкості майстерно керувати дитячим автокаром, робить блискавичний розворот переднім ходом 360 градусів та вміє різко гальмувати. Мала здатна впоратись із будь-яким, навіть найскладнішим заносом свого автокара.

На відео, представленому нижче, видно, як під час чергового заїзду в автомобіля навіть відлітає колесо.

Ліла також полюбляє їздити в окулярах і влаштовувати дитячі перегони. При цьому вона легко може відпустити кермо та показати крутий "рокерський" жест.

Любителька швидкої їзди постійно посміхається. В одному із епізодів її автомобіль супроводжує батько, слідуючи за нею на скейтборді.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Батьки малої переконанні, що Ліла стане майбутньою королевою дрифту, адже вона може впоратися з будь-яким заносом автомобіля, як ніхто інший у її віці на планеті.

Раніше в мережі з'явилось відео на якому маленька "рокерша" потішно реагувала на відомий хіт групи Eagles − Hotel California. Мама дівчинки стверджує, що Ліла отримувала справжнє задоволення від звучання пісні.