В Інтернеті набувають популярності яскраві ілюстрації відомого художника Хазема Асіфа, який намалював прекрасні картини на тему історій про Гаррі Поттера. Його полотна виглядають немов кадри мультфільму.

Художник зобразив найбільш яскраві моменти, які можна і прочитати в книзі Джоан К. Ролінґ, і побачити в фільмах про чародія.

Як відомо, повноцінного мультфільму про Гаррі Поттера ще не зняли.

Першу спору відзняти мультик про Поттера зробили в Німеччині. 11- річний мешканець Гамбурга самостійно створив мультфільм про юного чарівника і навіть отримав за свою роботу престижну премію. Для створення свого шедевру юнак використав звичайних чоловічків із конструктора "Лего", маленьку камеру та штатив.

Читати також: Найгіршому чарівнику із "Гаррі Поттера" присвятили бар в Торонто (фото)

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Мультик вийшов дуже симпатичним та цікавим. Після того, як його виклали в мережу, на адресу хлопця прийшли тисячі вдячних листів від прихильників Гаррі Поттера.

Нагадаємо, нещодавно Джоан К. Роулінг озвучила анімаційний фільм про життя дітей в притулках у різних кінцях світу. Кінокартина добре продемонструвала важке життя 8 млн. дітей зі всього світу.