Майстер із Одеси Сергій Вуколов бачить у звичайному металобрухті неймовірні скульптури, які потім прикрашають місто.

Про це пише Сегодня.

"Зі сталевого дроту, відтворивши мереживо, майстер художньої ковки створив лавку, яка стоїть на бульварі Жванецького", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Малюки сплять на колінах у Санти (фото)

Інші об'єкти періодично можна побачити на культурних подіях. Артову техніку 27-річний коваль довго шукав: спочатку цікавився аерографами, що розпилюють фарбу, потім спробував зварювати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Перший його витвір - фігура дівчини. За його словами, над нею працював не за технологією, без маски. Каже, що засмаг від ультрафіолету, який випромінюється під час зварювання.

"Знайомі жартували, що я відпочив в Єгипті", - розповів художник.

Майстерню знімає у одеського м'ясокомбінату. Чоловік робить скульптури із прутиків, дротів, труб, металевих деталей.

"Для фігурки метелика із латунних шестерень довелось розібрати аж шість будильників", - ділиться майстер.

У майбутньому мріє створити лавку, яка буде одним із листів гігантської металевої конвалії із ліхтарями у формі квітів. Ще одна ідея - динозавр, на якого буде навиватися живий плющ. Якщо освітлювати статую всередині - має виглядати казково.