У Кембриджському університеті, в рамках щорічного конкурсу Cambridge Best Bums Competition, обрали кращі студентські сідниці.

Про це передає Daily Mail.

Фіналістами стали п'ятеро дівчат і п'ять хлопців, які навчаються в університеті.

"Згідно з правилами конкурсу, учасники повинні були надати свої знімки в нижній білизні або ж повністю оголеними. Наголошується, що 9 з 10 фіналістів вибрали другий варіант", - пише видання.

Незвичайний конкурс організувала студентська газета The Tab. Голосування за найкращі сідниці проходило на сайті видання. Там же розміщувалися фотографії учасників конкурсу.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що студенти змагаються між собою вже вчетверте. Цей захід регулярно критикують феміністки, які звинувачують організаторів у сексизмі.

Раніше Cambridge Best Bums Competition носив іншу назву - Rear of the Year ("Зад року"). Перейменувати конкурс довелося у зв'язку з претензіями у сфері авторських прав.

Читайте також: Оголена модель, що займається йогою, стала зіркою Інтернету (фото)

Як виявилося, такі змагання існували в Англії з 1976 року.

Нагадаємо, Кембриджський університет - вищий навчальний заклад у Великобританії, один з найстаріших (другий після Оксфордського університету) і найбільших вузів у країні.