Депутат Держдуми, співак Йосип Кобзон розповів про можливу поїздку до Сирії. Там артист хоче виступити перед російськими військовими.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Не виключаю, що як тільки буде можливість літаком МНС хоч якийсь підсилювач і клавішні привезти на нашу базу в Сирії, я туди відправлюся", - заявив Йосип Кобзон.

Артист зазначив, що російський співак Олександр Маршал вже літав до Сирії.

"Заходив просто з гітарою в намети і співав, а я поки ні, тому що поки немає можливості там для мого виступу. А просто весільним генералом я туди їздити не хочу", - додав Кобзон.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, в серпні російський співак і депутат Держдуми Йосип Кобзон їздив у "ДНР". Там він дав концерт на честь Дня шахтаря в Донецьку.

Читайте також: Біля Будинку культури в Тель-Авіві пройшов мітинг проти Кобзона (фото)

Артист вже не одноразово відвідував тимчасово окуповану територію. За словами Кобзона, в "ДНР" його кличуть гени.

Відзначимо, що співак належить до тих російських діячів культури, які підтримали окупацію Криму і виступили на боці сепаратистів, почали збройний конфлікт на Сході України.