В російському місті Ноябрськ хитра лисиця вкрала відеокамеру перш ніж оператор розпочав зйомку про життя цих хижих тварин, повідомляє joinfo.

Чоловік вночі встановив камеру на території паливно-енергетичного комплексу, бо знав, що лисиці люблять там з'являтись та гуляти по території комплексу.

Однак як тільки він відійшов, лисиця вхопила включену відеокамеру і пробігла з нею кілька сотень метрів. Хитра тварина навіть встигла зробити собі селфі. Весь цей час апарат залишався ввімкнутим. Відео лисиці вийшло кумедним і вже зібрало чималу кількість переглядів в інтернеті.

Читати також: Дикі лисиці облаштувались у житлових кварталах Харкова

Нагадаємо, нещодавно в Києві серед пасажирів метро зафіксували лисицю, яка згорнулась в клубочок та мирно сиділа на колінах у свого господара, добираючись до місця призначення. Відомий випадок, коли інша лисиця в провінції Острів Принца Едуарда оселилась у воронячому гнізді.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще