Увесь світ зупинився під час прем'єри нового фільму про "Зоряні війни". Творці стрічки перед стартом показу заробили 100 млн доларів на попередньому продажу квитків, а подивитися фільм жадає увесь світ.

З цього приводу голлівудські актори розповіли про своє ставлення до зоряних героїв та назвали своїх фаворитів. Вони дали ексклюзивні коментарі Vanity Fair.

Більшості зірок до вподоби один із головних героїв першої трилогії - Хан Соло. Любов до нього висловили Едрієн Броді, Еллен Пейдж, Том Гіддлстон, Том Гарді та сер Майкл Кейн.

Немалу симпатію актори проявляють до кумедного героя зоряної саги - Чубакки. Він у фаворитах таких акторів: Бенісіо Дель Торо, Джош Бролін, Ліам Хемсворт, Лів Шрайбер, Джуліана Мур, Емілі Блант та навіть сер Патрік Стюарт. Він подобається зіркам через свій кумедний голос.

Далі пішла черга принцеси Леї. Вона подобається переважно жінкам, але є і виключення. Вона у фаворитах у Майкла Пеньї. Також Лею люблять Наомі Воттс, Джессіка Честейн та Дакота Джонсон.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Немало прихильників і темної сторони сили. Кейт Вінслет та Браян Кренстон люблять Дарта Вейдера.

Маленький та мудрий Майстер Йода, R2D2 та C 3PO також мають велику аудиторію фанатів. Від них у захваті Сальма Гайєк, Ніколас Голт та Рейчел Вайс.
Лише одна людина серед зірок любить більш за все Джаббу Хатта. Це Гелен Міррен.

Читайте також: Українців повеселило порівняння політиків з героями "Зоряних воєн" (фото)

Нагадаємо, прем'єра фільму "Зоряні війни: Пробудження Сили" відбулася в Україні та світі 17 грудня. На американському кінопорталі IMDb стрічці ставлять високі оцінки - середній бал 9,0.