Марк Цукерберг опублікував нове фото своєї новонародженої дочки Макс. Батьки вдягнули її в костюм джедая із саги "Зоряні войни", прем'єра сьомого епізоду якої відбулася днями.

На фото маленька Макс в компанії Дарта Вейдера і вуккі Чубаки. "Сила на боці цієї малятки", - підписав фотографію засновник соціальної мережі Facebook. Цей знімок вже набрав більше двох мільйонів лайків і 45 тис репостів.

Читайте також: Цукерберг захищатиме мусульман

Нагадаємо, засновник соцмережi Facebook Марк Цукерберг показав мільйонам інтернет-користувачів зворушливу світлину, на якій разом із дружиною він читає своїй доньці "Квантову фізику для малюків".

Фото немовля він розмістив на своїй сторінці у Facebook. У підписі до знімку Цукерберг пошуткував, що саме цей твір він читає зараз.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Моя наступна книга - квантова фізика для малюків! Жартую. Це книга "Світовий порядок" Генрі Кіссінджера. Про те, як ми можемо побудувати мирні відносини на всій Землі. Це важливо для створення світу, в якому ми хочемо ростити своїх дітей ", - написав Марк, котрий славиться своїми гуманістичними принципами.