Засновник та генеральний директор соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг висловив слова підтримки мусульманам усього світу. На сторінці у власній мережі він відповів на жорстку критику від Дональда Трампа.

"Я хочу висловити слова підтримки мусульманам з усього світу. Уявляю, який страх вони відчувають після терактів у Парижі", - заявив один з найбагатших чоловіків у світі.

Днями раніше кандидат у президенти США Дональд Трамп заявляв, що збирається заборонити мусульман в'їжджати до США. Його слова викликали сильне обурення в усьому світі, а мешканці Британії навіть підписали петицію, щоб зробити його персоною нон-грату у своїй країні.

"Я сам єврей, тому з дитинства знаю, що можуть відчувати певні релігійні або національні групи. Батьки вчили мене боротися із посяганнями", - додав Цукерберг.

Засновник соцмережі додав, що мусульманам завжди будуть раді у Facebook. Тут вони можуть почуватися безпечно та захищеними.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Facebook назвав топ-10 найпопулярніших тем для обговорення

Зазначимо, що Трамп і до паризьких терактів ледь не приписував усіх мусульман світу до терористів та проявляв до них відверте вороже ставлення.

Але головний кандидат у президенти США від Республіканської партії все ж розплачується за свої слова. Його рейтинг підтримки падає з рекордними темпами.

Протягом всієї передвиборної кампанії мільярдер виступає із жорсткими заявами, які громадяни називають політикою ненависті. Він також вважає Путіна другом, а у разі перемоги збирається перетворити РФ на близького союзника.