Мешканка Великої Британії Дженніфер Баклер не на жарт налякала своїх гостей, коли приїхала на вінчання до церкви в… труні.

Жінку привезли в закритому чорному гробі, розміщеному на катафалку, який аж ніяк не використовують для весільної церемонії. Уже немолода наречена – в квітні їй виповнилось 58 років – вирішила таким чином розіграти своїх гостей та рідню.

Читати також: Рятувальник приїхав освідчуватися на пожежній машині (фото)

Про замисел жінки знали лише її майбутній чоловік та брат. Для решти гостей це був справжній сюрприз. Більшість з них були просто шоковані, знадобилося навіть трохи часу, щоб всі кінцево зрозуміли, що це – жарт.

Дженіфер також попросила оздобити кришку гробу візерунком у вигляді смерті з косою. Наречена каже , що її майбутній чоловік не має проблем із чорним гумором, він повністю розділяє дивакуваті захоплення жінки та не був проти такого весільного кортежу.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

До слова, серед мешканців Тайланду весільна церемонія в гробу надзвичайно популярна. На переконання тайців, ті пари, які одружились в труні, житимуть в щасті до кінця життя (до гроба).