Існують фотографії, в яких криється ціла історія. Одного погляду на такі знімки недостатньо, і ми повертаємося до них знову і знову, пише Adme.

Ці кадри змушують нас переживати самі різні почуття: смуток, радість, розчулення, але абсолютно точно не залишають байдужими.

Приміром, на одному зі знімків, представлених у нашій добірці, стюардеса допомагає літньому чоловіку, який нещодавно переніс інсульт, з'їсти свій обід.

На іншій фотографії відображено, як слони обливають водою сільських жителів під час святкування тайського Нового року, або Сонгкрана, в провінції Аюттхая на північ від Бангкока.

Читайте також: ТОП-15 кращих знімків з висоти пташиного польоту 2015 року (фото)

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Також не залишає байдужим знімок, де молода людина підстрибує в повітрі на знак радості на фестивалі ракет Бунге Банг Фай, щоб відсвяткувати довгоочікуваний сезон дощів.