Dronestagram – це сайт майбутнього, своєрідна соціальна мережа для фотографів, які використовують дрони чи безпілотники для своїх шедеврів пейзажної зйомки.

Засновник проекту Dronestagram Ерік Дюпен разом з National Geographic, фірмою моушн-камера GoPro, розробниками Adobe та іншими відомими організаціями започаткували в цьому року конкурс на кращий знімок з дрону Drone Aerial Photography Contest.

Читайте також: Американка малює оптичні ілюзії на тілі (фото)

"Дрони стають все більш доступним способом побачити світ під новим кутом, - говорить Дюпен, - таким чином, буквально зникають будь які перепони, і знімки можуть робитися в будь-якому місці".

Наш список показує лише декілька з кращих фотографій, які були зроблені з дронів протягом цього року. На сайті Dronestagram ви маєте змогу подивитися всі знімки та проголосувати за них.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До речі, не забудьте подивитися й на Україну з висоти пташиного польоту, на Dronestagram безліч фотографій з різних закуточків нашої держави.