Американка Наталі Фарнсворс, яка народилась та виросла в Аризоні, називає себе типовим "бідним художником", та за її словами абсолютно задоволена цим. Вона не завжди знала, чим займатиметься в житті. "Будучи класичним підлітком я частенько втрапляла у всілякі халепи", - пише вона. Але згодом дівчина зрозуміла, що малювання – це те, що дійсно добре в неї виходить, пише Знай, з посиланням на boredpanda.com.

"Я почала робити маленькі замальовки за допомогою лише олівця та листка паперу. Я частенько малювала близькі мені речі – карикатури, персонажів з різних шоу, кіно та інших" - розповідає художниця, та додає, що це було лише початком.

Читайте також: Занедбану церкву перетворили на неймовірний скейт-парк (фото)

Зараз, два роки потому, Фарнсворс художник-самоучка, яка малює кожен день, та не бажає займатися ні чим іншим. За її словами, 99% часу вона продовжує малювати як улюблених кіно персонажів, так і на замовлення.

А в перервах між замовленнями, вона проводить час зі своєю подругою та малює оптичні ілюзії на її тілі. Для цього вона використовує звичайні акрилові фарби, які прості в використанні, та й сохнуть швидко.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я завжди надихаюсь різними художниками та намагаюсь знайти свій власний стиль. А поки я продовжуватиму мої мистецькі пошуки, та сподіватимуся "зачепити" людей моїми роботами, намилювані на полотні чи тілі моєї подруги", - розповіла Наталі Фарнсворс.