Радіоведучий, рекламний підприємець Дмитро Чекалкін розмістив у себе на Facebook-сторінці кумедне оголошення, яке рекламує всю красу життя в окупованому Донецьку.

Автор оголошення хоче поміняти трикімнатну квартиру в Донецьку на житло в будь-якому іншому українському місті. Разом з "трьошкою" щасливий володар житла безкоштовно отримає відсутність "біндер" і молоді, черги в ощадкасу і перерви в магазинах. Все це для тих, хто мріє повернутися в СРСР, пише Катерина Карпова Федосова.

Крім цього, коментатори забавного оголошення додали кілька "плюсів" життєвих донецьких вигод від себе.

Читайте також: Росіяни торгують українськими біометричними паспортами (фото)

"Можна Євросоюз з Америкою клясти", "величезна кількість коммісіонок, повальний дефіцит ... і жахлива якість миючих ...", - зазначили користувачі Facebook.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

При цьому сам Чекалкін зауважив, що "в Росії склалася дивна революційна ситуація: низи хочуть жити в СРСР, верхи хочуть, щоб низи жили в СРСР, але самі хочуть жити в Європах ...".