45-річний водій автобуса з Нью-Йорка Тревор Тай привіз з туристичної поїздки до Лондона не зовсім звичайний сувенір.

Під час екскурсії палацово-парковим ансамблем Гемптон-корт американцеві вдалося сфотографувати привид страченої дружини Генріха VIII, пише Сегодня з посиланням на Mirror.

Як повідомляється, Тревор чекав екскурсійну групу і вирішив самостійно пройтися коридорами палацу. Він побачив гарні мармурові сходи і зробив декілька фотографій. Вже після приїзду додому житель Нью-Йорка виявив на одному зі знімків привид жінки, що дивиться на нього.

Читайте також: Привида побачили в Карпатах

Тревор вважає, що це був дух п'ятої дружини англійського короля Генріха VIII Кетрін Говард. У 1541 році 21-річну дівчину запідозрили в подружній зраді, заточили до в'язниці, яка була розташована в Хемптон-корті, і потім стратили.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дирекція палацу, отримавши знімок від Тревора, написала йому, що він не перша людина, яка побачила привид Кетрін Говард. Раніше охоронець комплексу розповідав, що йому не раз доводилося спостерігати біля тих же сходів "прозору дівчину, чий силует був немов витканий з диму".