Мешканка Нідерландів Еліс ван Кемпен має дві пристрасті - фотографії та собак. Жінка вирішила поєднати два захоплення та створити серію робіт, де її домашня тваринка є головною героїнею.

Ван Кемпен подорожує по всьому світу та відвідує найдивніші місця, більшість з яких є покинутими. Дівчина скрізь бере із собою свого чотирилапу подругу - Клер. Бультер'єрша виявилась чудовою моделлю.

Фотограф дуже часто робить фотографії у покинутих будівлях та місцях, серед яких яких є лікарні, потяги та в'язниці. Своє захоплення ван Кемпен пояснює дуже просто.

"Іноді кожен із нас заходить у двері та знає, що за ними. Я та Клер кожного разу відкриваємо за дверима щось нове для себе", - коментує свої роботи дівчина.

Зазначимо, що 3-річна бультер'єр Клер стала справжньою зіркою у соцмережах. Вона не відчуває усього світу так, як людина, але передає усю суть.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читайте також: Моделі в "молочних" костюмах Star Wars (фото)

Нагадаємо, іспанський фотограф Ману Кабанеро створив серію робот засновану на популярному нині фільмі "Зоряні війни". Привабливі моделі зробили ефектні фото у костюмах легендарних героїв з молока.