93-річна мешканка Японії на ім'я Еміко довела, що стати моделлю не пізно у будь-якому віці. Бабуся рекламує у соцмережах одяг ручної роботи від власної онуки.

Чінамі Морі виготовляє дизайнерський одяг довгий час. Одного дня вона запропонувала своїй бабусі приміряти творіння і зрозуміла, що їй вони дуже пасує. З цього часу дівчина публікує в Instagram фотографії виключно з рідною людиною.

"Я проводжу у своїй студії багато часу, і там я зрозуміла, що одяг чудово пасує моїй бабусі. Еміко найрідніша для мене людини, а також чудова модель", - заявила дизайнер.

Саме бабусі Чінамі зобов'язана своїм успіхом, адже після її фотосесій одяг почали купувати у великих масштабах.

Читайте також: Крихітна альпіністка підкорює гори (фото)

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Іноді речі, які зробили самі пенсіонери, користуються великим успіхом. Нещодавно бідолашна бабуся застрягла у туалеті та щоб не витрачати час дарма зв'язала там шарф. Ця робота стала справжнім хітом.