Солодка картопля, брауні і тости з авокадо стали найбільш популярними запитами серед гастрономічних користувачів мережі в 2015 році, повідомляє портал TechInsider.

Подібні висновки були зроблені в результаті аналізу користувача запитів Google по світу і учасників мережі FourSquare.

Крім цього користувачі не обійшли увагою кавовий дессерт аффогато, грецький йогурт, гавайський салат з морепродуктами Poke, італійський сир буррата, чилі і соус песто.

Також не забули гурмани і про менш претензійні, але не менш смачні страви. Зокрема, мова йде про улюблені сніданки - млинчики з начинкою, а також про смажені сендвічі з куркою і яблучні пироги.

Що стосується новорічних страв-2016, то вони можуть бути найрізноманітнішими. Від традиційних - олів'є, шуби і заливної риби, до екзотичних - перепілки, рулету з крабом та авокадо і фрикасе з курки.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Удосталь їжі на новорічному столі заспокоює підсвідомість – психолог

При виборі страв для новорічного столу-2016, слід враховувати не тільки ознаки, характерні для майбутнього талісмана, але і для його стихії. У наступному році талісманом буде Червона Вогняна Мавпа. У зв'язку з цим, додаємо в страви трохи червоного і оранжевого кольору, прикрашаємо помідорами і морквою.

Оскільки стихія наступного року це вогонь, то друге гаряче блюдо, яке ви подаєте можна викласти гіркою, зверху поставити яєчну шкаралупу, в неї налити спирт і підпалити. Заносити таке блюдо потрібно при вимкненому світлі.