Американська співачка Лана Дель Рей не витримала переслідування настирливих фанаток та звернулась за допомогою до правосуддя. Авторці хітів не давали спокою дві дівчини, які виявились громадянками РФ.

Про це повідомляє TMZ.

Своєрідними терористками виявились Юлія Роздіна і Наталія Криницина. Дівчини їздили за Ланою по усіх концертах, де неодноразово заявляли про суїцид та погрожували співачці. Справа дійшла до того, що росіянки чатували 30-річну виконавицю під дверима її дому.

Через це Дель Рей була вимушена переїхати в інше місце, але неадекватні шанувальниці знайшли її і там. Вони цілодобово знаходились біля помешкання співачки та вигукували її ім'я. Зрештою авторка хітів найняла охорону, адже переживала за свою безпеку.

Американка звернулася до суду та відстояла своє право на спокійне життя. Правоохоронці заборонили росіянкам наближатися до співачки ближче, ніж на 100 метрів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Новий кліп Тейлор Свіфт продивились 12 млн разів (відео)

Голлівудські та вітчизняні зірки не рідко стають жертвами сильного кохання своїх шанувальників. Деякі фанати навіть намагаються зруйнувати життя своїм кумирам.