Хто кращий та миліший - кіт чи собака? Це питання таке ж вічне, як і порівняння операційних систем Android та iOS. Художниця на сайті Bored Panda опублікувала фотографії з головними відмінностями цих двох тварин та запропонувала людям самим розібратися.

Авторка робіт сама має і кота, і собаку. Вона показала, що коти є більш нахабними тваринами і перебувають на так званій темній стороні. Вони не радіють, коли господар приходить додому, більш перебірливі в їжі, а собаки щасливі від кожної хвилини поруч з господарем.

Кого більше любити - котів чи собак, вам вирішувати самим. У будь-якому разі усі вони - найкращі тварини у світі і , можливо, слід завести їх обох.

Читайте також: Що відбувається у голові рудої кішки (фото)

Нещодавно американський дизайнер вирішив пофантазувати, що відбувається у голові його кішки. Результат на папері був приголомшливим. Кішка літала на хмарці, читала книгу та робила безліч безглуздих речей.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще