Звичайна руда кішка відпочивала собі спокійно, доки креативний господар не вирішив подумати, що відбувається в її голові. Він сфотографував тваринку та завдяки графічним програмам домалював насичене життя домашнього улюбленця.

Фантазія автора розігралась до того, що він уявив кішку на скейтборді, літаючою над містом, маленькою принцесою та навіть волоссям Дональда Трампа.

На останній фотографії киця навіть читає книгу про те, як знищити увесь рід людський. Цікаво, чи насправді тваринка така зла?

Насправді ж у киці взагалі нічого не відбувалось у голові, а вона думала лише про те, як поїсти, погратися або сходити в туалет. Це ж коти. Вони про інше і не думають.

Читайте також: Ветеринари обурені залякуванням котів огірками (відео)

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно господарі "сердитого кота", який став зіркою інтернету, подали позов на кав'ярню з Каліфорнії. Менеджмент закладу використав фото улюбленця без згоди власника.