Зірка фільму "Основний інстинкт" американська кіноактриса Шерон Стоун, вирішила продемонструвати фанатам свою природну красу. На власній сторінці в Twitter Стоун виклала фотографію, де зображена без грама косметики.

Разом із зірковою господаркою позує і її вірний пес. Втім, в натуральність краси вірять не всі. Є й ті, хто дорікають Шерон в тому, що на фото вона використовувала трохи фотошопу. Сама зірка не реагує на ці закиди і з задоволенням приймає компліменти на свою адресу від палких шанувальників.

Нагадаємо, Шерон Стоун нещодавно зізналася, що не змогла знайти собі гідного чоловіка через успіх її фільму "Основний інстинкт". Актриса зізналася, слава секс-символа вже давно відлякує від неї кавалерів. Зараз 57-річна зірка просить шанувальників не боятися з нею знайомитися. Адже в житті вона зовсім не така, як на фото з червоних доріжок.

Читайте також: 57-річна Шерон Стоун знялась повністю оголеною для журналу (фото)

Також влітку 2015 року Шерон Стоун взяла участь в провокаційній зйомці для американського видання журналу Harper's Bazaar. На чорно-білих знімках актриса постала повністю оголеною: з "одягу" на Стоун лише чорні туфельки на високій шпильці і коштовності.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще