Американський актор Стівен Сігал отримав громадянство Сербії. Відповідний нормативний акт було опубліковано в "Офіційному віснику Республіки Сербія", передає РБК.

Сігал за останній час кілька разів відвідав Сербію. Під час цих поїздок він відвідав дитячий будинок в Белграді і виступив зі своєю музичною групою перед депутатами місцевого парламенту. Американский актор також зустрівся з прем'єром країни Олександром Вучичем. Раніше відомий голлівудський актор висловив бажання відкрити клуб айкідо в Белграді.

У березні 2014 року Сігал не виключив, що може отримати і російський паспорт. "В Америці немає заборони мати громадянство інших країн. Але я ні в якому разі не має наміру відмовлятися від громадянства США, бо люблю свою країну і вірю в неї. Хоча проти російського громадянства нічого не маю. Можливо, коли-небудь це трапиться", - сказав він.

Сігал неодноразово приїжджав до Росії, а також зустрічався з президентом Росії Володимиром Путіним. Нагадаємо, в серпні 2015 року Стівен Сігал виступив на шоу байкерів в окупованому Криму. Там він підтримав донецьких сепаратистів, причепивши на сцені прапор так званої "ДНР".

Читайте також: Депардьє на 5 років заборонили в'їзд в Україну

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

63-річний Стівен Сігал - американський актор, який знімався в досить посередніх кінобойовиках. Він неодноразово номінувався на кінопремію "Золота малина". Сігал стверджує, що його предки походять з Бурятії.