Британська співачка Адель в рамках популярного шоу Джеймса Корд виконала реп-композицію Нікі Мінаж з нецензурною лексикою. Відео було розміщене в YouTube, і всього за кілька годин зібрало 1,5 мільйона переглядів, передає The Daily Mail.

Адель брала участь у шоу під назвою Carpool Karaoke. Разом з ведучим Джеймсом Корденом артистка їздила в машині і виконувала спочатку свої пісні, а після - інших виконавців.

Однак найяскравішим моментом сюжету стало виконання Адель пісні Нікі Мінаж. Корден звернувся до Адель з проханням виконати реп. "Я чув, що ви, а це може виявитися сюрпризом для деяких фанатів, трохи репер", - припустив ведучий. У відповідь британська поп-діва виконує приспів відомої композиції Monster Нікі Мінаж.

Читайте також: Новий альбом Адель став бестселлером у США

Нагадаємо, що останній альбом Адель, презентований торік, побив усі рекорди продажів. Приміром, він встановив рекорд з продажу в США протягом першого тижня після релізу. Тоді було продано 2,4 млн копій альбому "25". Перший сингл з альбому, пісня Hello, довгий час займав перше місце в британських і американських хіт-парадах. Також у Великобританії протягом перших п'яти днів було продано понад півмільйона копій нового альбому Адель.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще