Картини мітлою малює двірник з Іжевська. Коли з'являються на снігу його малюнки, діти просто прилипають до вікон і з захопленням їх розглядають. Про це написав користувач Facebook Максим Шкурін на своїй сторінці.

Коли випадає сніг, звичайний двірник перетворюється на художника. Бурхлива фантазія допомагає придумувати цікаві сюжети, а мітла втілює ідеї в реальність.

Раніше повідомлялося, що вчора ввечері на одеському пляжі Ланжерон відбулося неймовірної краси шоу. Жителі приморського міста змогли насолодитися видовищним лазерним спектаклем.

Читайте також: Художник створює унікальних монстрів з глини (фото)

Креативні художники зібралися на березі моря, щоб подарувати одеситам позитивні емоції. Їх творіння носить назву "Зображення як слово". У шоу були присутні такі значущі для Одеси об'єкти, як дельфіни, Оперний театр і нічне небо. Весь спектакль супроводжувався піснями Леоніда Утьосова.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще