Вчені з лабораторії Clear Labs провели дослідження на м'ясі для гамбургерів і виявили досить несподівані компоненти. Виявляється, в гамбургерах можна знайти сліди ДНК щурів і навіть людини. Такою інформацією поділився портал "Новини Ю".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяФахівці розглянути 258 зразків м'яса, заморожених котлет і гамбургерів та вивчили їх на калорійність, жири, вуглеводи і білки. В ході дослідження вони отримали приголомшливий результат.
У 3 зразках фахівці знайшли ДНК щура, а один містив сліди людської ДНК. Ще близько 13% продуктів мали підозрілий склад.
2 зразка гамбургерів для вегетаріанців містили ДНК яловичини, а гамбургер з квасолі не містив квасолі взагалі. 4,3% продуктів містили сліди патогенної ДНК, тобто віруси і бактерії.
Читайте також: Вчені порівняли любителів шоколаду із наркоманами
Нагадуємо, дослідження, що проводяться ізраїльськими вченими, підтвердили той факт, що несмачна одноманітна їжа здатна викликати психічні розлади.