Вчені з лабораторії Clear Labs провели дослідження на м'ясі для гамбургерів і виявили досить несподівані компоненти. Виявляється, в гамбургерах можна знайти сліди ДНК щурів і навіть людини. Такою інформацією поділився портал "Новини Ю".

Фахівці розглянути 258 зразків м'яса, заморожених котлет і гамбургерів та вивчили їх на калорійність, жири, вуглеводи і білки. В ході дослідження вони отримали приголомшливий результат.

У 3 зразках фахівці знайшли ДНК щура, а один містив сліди людської ДНК. Ще близько 13% продуктів мали підозрілий склад.

2 зразка гамбургерів для вегетаріанців містили ДНК яловичини, а гамбургер з квасолі не містив квасолі взагалі. 4,3% продуктів містили сліди патогенної ДНК, тобто віруси і бактерії.

Читайте також: Вчені порівняли любителів шоколаду із наркоманами

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадуємо, дослідження, що проводяться ізраїльськими вченими, підтвердили той факт, що несмачна одноманітна їжа здатна викликати психічні розлади.