Мешканці Чернігова стали свідками дуже рідкісного атмосферного явища - у небі з'явились величезні хмари, які зовні нагадують великі океанські хвилі. Їх центр можна було спостерігати над міським парком культури та відпочинку.

Користувачі жваво фотографувались на фоні дивовижних хмар і викладали свої фотографії в мережу. Кліматологи називають таке явище асператус. Його вперше зафіксували ще у 1953 році у Британії. Їх поява зумовлена змінами в природі.

Читати також: Слідом за Качиним озером може зникнути ще одна водойма

Як відомо, на сьогодні, понеділок 30 травня, по всій Україні очікуються сильні грози із градами. Сильний шквальний вітер.

Нагадаємо, вчора через сильну грозу, центральні вулиці Харкова "пішли" під воду, сильним вітром поламало багато дерев, які, в свою чергу, пошкодили понад 15 автівок, припаркованих на вулиці.

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще