Перемога священика на шоу "Голос країни-7" викликала масові обговорення користувачів соцмереж.

Представника УПЦ Московського патріархату Олександра Клименка вітали із вдалими виступами, але знайшлися і невдоволені результатом.

Підтримав фіналіста одним із перших відомий український співак Анатолій Матвійчук. Він закликав не звертати уваги на те, що Клименко – релігійна особа, адже немає значення, у якому одязі виступають конкурсанти та ким являються за покликанням. На думку артиста, головне – вокальні дані.

Не надто тішилися перемозі Клименка продюсер Анжеліка Рудницька та політолог Віталій Бала – останній взагалі розкритикував навіть організаторів шоу.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у сьомому сезоні "Голосу країни" переміг священик із Київщини Олександр Клименко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще