Отець Олександр Клименко став переможцем сьомого сезону вокального талант-шоу "Голос країни".

У суперфіналі конкурсу співочий священик виконав пісню "Мамина любов". Його тренера Тіну Кароль настільки зворушило виконання, що вона не змогла стримати сліз. Свого підопічного зірка слухала стоячи.

За перемогу отець Олександр змагався з Інгрет Костенко із команди Потапа. Її зірковий наставник після виступу суперника вирішив звернути особливу увагу на особисті якості священика, що вразили всіх на проекті не менше за його голос.

"Так приємно було з вами розмовляти за кулісами. Мені дуже сподобалося, як ви спілкувалися з усіма учасниками. Жоден із них не сказав, що ви неприкольний чувак. Не дивлячись на те, що молодь може обережно ставитися до чоловіка у рясі, вони всі казали: "Слухайте, як з ним цікаво", - сказав Потап.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Переможця "Голосу країни" обрали телеглядачі шляхом телефонного та SMS-голосування.

33-річний отець Олександр разом із дружиною та чотирма дітьми живе в селі Недра поблизу Березані, тож подарункова квартира у Києві стане йому дуже в нагоді.

А от іншу частину призу – 3-місячну ротацію на радіо "Хіт ФМ", зйомки кліпу та авторську пісню Клименко великодушно віддав своїй суперниці Інгрет.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Джамала проспівала весільну клятву зі сцени "Голосу країни".