Ірина Луценко, кандидатуру якої висунув Петро Порошенко на посаду представника президента у Верховній Раді, поділилася інформацією про свої завдання на новій посаді.

З відповідною заявою вона виступила перед журналістами, передає УНІАН.

"Основне завдання, що я бачу перед собою, та що поставив мені президент, - це максимально консолідувати всі фракції парламенту, всі групи парламенту і фракційних і позафракційних депутатів", – заявила Луценко.

Вона підкреслила, що це потрібно зробити для реформ і проходження "точки неповернення". Луценко зазначила, що залишиться заступником голови фракції "Блок Петра Порошенка".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Луценку призначили представником Порошенка у Верховній Раді 3 квітня. В цей же день був призначений новий глава "БПП". Ним став Артур Герасимов. Він назвав основним завданням є підтримання ефективності у ВР.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще