Модель Grand Cherokee має назву Trackhawk, а потужність мотора автівки – 707 кінських сил.

Як повідомляє AutoBlog, офіційна прем'єра автомобіля відбудеться в рамках автосалону в Нью-Йорку цього тижня. Продавати його на американському ринку почнуть уже цього літа.

Повідомляється, що машина обладнана 6,2-літровим двигуном HEMI V8, і до 100 кілометрів на годину розганяється за 3,5 секунди. Максимальна швидкість Trackhawk – майже три сотні кілометрів.

Серед інших переваг позашляховика – гальмівна система Brembo. За словами виробників, він отримав найбільші передні гальма, яки будь-коли ставилися на автомобілі цієї марки.

У внутрішній комплектації передбачена наявність системи Selec-Track зі зміною режимів роботи керуючої електроніки. Усього їх п’ять, у тому числі й режим, що включає рух по треку. Ще один режим можна налаштовувати самостійно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також розробники поставили на авто адаптивні амортизатори Bilstein і 20-дюймові колісні диски, в комплекті з якими йдуть шини Pirelli.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Hyundai представив лімітовану версію седану преміум-класу.