У середу, 19 квітня, у другому поєдинку чвертьфіналу Ліги чемпіонів Барселона на Камп Ноу прийме Ювентус.

Нагадаємо, що перший матч цих команд в Турині завершився розгромною перемогою підопічних Массіміліано Аллегрі (3:0)

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Синьо-гранатових з коефіцієнтом 1,52. Можливий успіх гостей тут оцінюється вище - 5,72. Нічийний результат - 4,53.
Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу каталонської команди коефіцієнт 1,53. Вікторія Старої синьйори тут оцінюється ще вище - 6, а нічия - 4,75.

Букмекерська контора William Hill не бачить фаворита в цьому протистоянні і ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Барселони - 1,53, перемога Ювентуса - 6, нічия - 4,2.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Реал - Баварія букмекери ставлять на перемогу мадридської команди.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Фото: Getty Images