Посеред вулиці Стрийської у Львові зупинився рух через незвичайних пішоходів, які намагалися перетнути жваву дорогу. Автівки зупинила качина родина.

Відповідним роликом, зробленим відеореєстратором, поділився у Фейсбуці користувач Роман Чериба, який у той момент проїжджав вулицею. Подія сталась 4 травня, вранці, щоправда дата на відео реєстраторі збилась, тому показує інший рік.

"Одну добру справу сьогодні вже зробив...тепер можна зробити щось погане )))), - підписав жартома відео очевидець пригоди.

одну добру справу сьогодні вже зробив... тепер можна зробити щось погане )))) UPD: В цілях ліцензування та використання зв'яжіться з licensing@viralhog.com

Posted by Roman Cheryba on Thursday, 4 May 2017
"Куди прямували – не знаю. Там є далеко озеро. Можливо туди чалапали", – розповів львів’янин.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коли качка з десятком своїх малят підійшла до проїжджої частини, водії в обох смугах дружно зупинилися. Тварини поспішно перетнули дорогу та зникли у траві.

Користувачів мережі приємно вразила поведінка водіїв. Деякі львів'яни зазначили, що вулиця дуже жвава, там завжди багато транспорту, у тому числі громадського, і вони здивовані, наскільки швидко водії зреагували на маленьких пішоходів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", качка з ножем в голові обурила захисників тварин.