Популярна українська співачка Настя Каменських вперше за довгий час трохи підняла завісу таємниці зі свого особистого життя.

Під час Charity weekend учасниця дуету "Потап і Настя" зізналася, що в її житті з'явився чоловік, якого вона дуже кохає, але розповідати, хто він Каменських зовсім не поспішає.

"Коли я потрапила в аварію, я зустрічалася з хлопцем Вовою. Зараз я його обожнюю, кохаю, це мій друг. Тоді я винесла свої стосунки напоказ. Все показала, розповіла. І ми розійшлися з ним. Були, звичайно, різні причини, але тоді мені сказала одина людина, що щастя любить тишу. Коли у тебе є сім'я, ти хочеш діток, то краще, щоб цього ніхто не знав. Тепер я раджу всім, не тільки публічно, але навіть подружкам і друзям не потрібно розповідати. Зараз я дуже закохана людина, дуже щаслива", - поділилася співачка і додала: "Я гадаю, що з часом ви дізнаєтеся все про моє особисте життя, але поки мені хочеться його берегти і кайфувати від нього самій".

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, що співак Потап спростував чутки про роман з Каменських.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще