Чемпіон світу у стрибках з жердиною, канадець Шон Барбер був спійманий на вживанні кокаїну напередодні Олімпіади-2016. Антидопінгове агентство Канади вимагало для спортсмена 4-річної дискваліфікації, але спортивний суд країни взяв до уваги його пояснення і допустив легкоатлета до Ріо.

За словами Барбера, незадовго до проходження допінг-тесту він провів ніч з повією, і кокаїн міг потрапити в організм після поцілунку. Однак нові подробиці позаспортивного життя атлета стали ще більш приголомшливими.

- Я гей і пишаюся цим. Спасибі моїм батькам за величезну підтримку. Я продовжую рости як особистість, і у мене велика група підтримки.

Батьки – моя головна опора. Вони допомогли мені пройти через багато за останній час. Звертаюся до моїх друзів: ви назавжди залишитеся друзями, і я теж люблю вас, – написав Барбер в одній із соцмереж.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, 11-річні хокеїсти з Росії та Білорусі побилися після матчу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще