Врятовані члени екіпажу затонулого судна "Герої Арсеналу" напередодні зв'язалися із рідними, щоб повідомити про катастрофу.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Один із тих, хто дивом залишився в живих – українець Костянтин Черненко, зараз все ще знаходиться у морі разом із двома колегами. Планується, що членів екіпажу відправлять до Керчі, а потім – у Херсон одразу після закінчення шторму.

Чернено розповів, що його дружина дізналася про інцидент ще ввечері, тоді вдалося зв'язатися із нею телефоном.

"Говорив мені: вони там на межі, очікують ремонту агрегату. Всі чекаємо їх додому", - додала Маргарита Черненко.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Слід відзначити, що тривожний сигнал від екіпажу надійшов близько 3-ї години ночі, але після цього корабель зник із радарів. Експерти запевняють, що основною причиною аварії являється шторм,сила якого досягла чотирьох балів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що судно "Герої Арсеналу", на борту якого знаходилося 12 осіб, затонуло в акваторії Чорного моря.