Начальник Генерального Штабу Віктор Муженко розкритикував вирок суду щодо генерал-майора Віктора Назарова, якого суд визнав винним в аварії Іл-76 в Луганську в 2014 році.

Свою думку Муженко висловив в Facebook.

"В Україні, яка третій рік поспіль воює, створений небезпечний прецедент, який може мати фатальні наслідки для держави. Браво. Агресор аплодує", - написав Муженко.

На його думку українська судова система влаштована таким чином, що багато рішення і накази військових можуть трактуватися як злочини.

При цьому він закликав всіх військовослужбовців ЗСУ захищати свою країну. "Мої командири і солдати. У кожного з вас є вибір ... Захищати український народ чи ні? Без сумнівів - так. Захищати", - написав начальник Генштабу.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Павлоградський суд визнав винним генерал-майора Віктора Назарова в аварії військового літака Іл-76 14 червня 2014 року в Луганську і засудив до семи років позбавлення волі.